Thursday, March 31, 2016

Adakah Mahathir tunduk dengan hati dan perasaan?

TUNDUKNYA BEKAS SANG PENGUASA YG DZALIM..

Akhirnya Tun Dr Mahathir seorang Diktator terpaksa tunduk di atas pentas berlatar belakangkan Poster Besar yang tertulis perkataan "REFORMASI INSTITUSI" dan "BEBAS ANWAR UNDUR NAJIB"

Diktator BANGSAT Sepanjang Zaman ini terpaksa mengakui rakyat terbanyak menolak UMNO dan mahukan musuh utama politiknya ANWAR IBRAHIM menjadi pemimpin No.1 Malaysia...

Laungan "Reformasi", "Hancur UMNO" dan "BEBAS ANWAR" oleh rakyat jelata yang hadir berselang seli ketika beliau berucap di atas pentas sering menganggu tumpuan dan ucapannya.. Kemarahan rakyat terhadap Mahathir dan kezaliman UMNO tidak mungkin akan terpadam buat selamanya..

Mahathir juga menyedari bahawa beliau sedang dihina dan dicerca secara berhadapan dengan rakyat di atas pentas "Muafakat Selamatkan Malaysia",.. Begitulah Allah mengaibkan seorang Diktator Maha Zalim seperti Mahathir...

Diktator yang bernama Mahathir Mohamad ini akan dibawa dan diarak oleh rakyat ke seluruh negara..
Maruah serta harga dirinya kini sedang ditelanjangi oleh rakyat..

Dengan ketentuan Allah, maka Diktator Maha Zalim ini terpaksa menerima balasan di atas perbuatannya yang lalu..

Marilah berdoa moga apa yang menimpa Tun Dr Mahathir ketika ini adalah Kifarah dari Allah bagi menyucikan segala dosa2nya..

Teuku Zacharyah Iskandar
Admin FB : Anak Muda Bangkit Hancurkan UMNO & PAS

1 comment:

  1. Apabila menghadapi musuh yg sama musuh yg mau hulurkan bantuan mesti diterima.kalau nak berjuangbiarlah cedik sikit.emosi perlu letak tepi.jangan jadi bongok.

    ReplyDelete